Tvrdý voskový olej EXPRES

14 . 4 . 2017 Tvrdý voskový olej EXPRES

Povrch je hotový za jeden den - dva nátěry.

Pro letošní rok přišla firma OSMO s další významnou novinkou, která umožní značně urychlit proces zaschnutí aplikovaného Tvrdého voskového oleje. Po řadách TVO Originál a TVO Rapid máme k dispozici nový produkt TVO Expres. Tento produkt snižuje dobu schnutí oproti TVO Rapid opět na polovinu potřebného času. První nátěr je při optimálních podmínkách (teplota 23°C a relativní vlhkost vzduchu 55%) zaschlý po 2-3 hodinách. Při nižších teplotách nebo vyšší relativní vlhkosti se doba schnutí prodlužuje. Nesmíme rovněž zapomínat na dobré větrání. Rychlé zasychání však sebou přináší i nutnost kvalitně nanést nátěr, protože možnost opravy chyb se zkracuje na dobu maximálně 10 minut.

OSMO Tvrdý voskový olej Expres je vhodný pro ošetření podlah z masivních prken, dýhy, OSB desek,  korku, stejně jako pro ošetření povrchu nábytku. Stejně jako ostatní Tvrdé voskové oleje je odolný vůči potu, slinám, kávě, cole vínu a jiným agresivním látkám. Zároveň je však zdravotně nezávadný.

Aplikaci provádíme štětcem nebo válečkem z mikrovlákna.

V kombinaci s tužidlem 6632 získává RVO Expres další přednosti. Jednak přidáním tužidla snížíme dobu schnutí na polovinu, ale hlavně je TVO Expres ve spojení s tužidlem možno aplikovat na dřeviny s vysokým obsahem přírodních oleju jako je merbau, wenge, Meranti a podobné dřeviny.

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit